Fascination About gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet quit valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

It is possible to electronic mail the site operator to let them know you were blocked. Be sure to contain That which you were accomplishing when this web page came up plus the Cloudflare Ray ID found at the bottom of the web page.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

It is possible to email the location operator to let them know you were blocked. Make sure you include what you were being executing when this website page came up gömme rezervuar as well as Cloudflare Ray ID located at gömme rezervuar servisi the bottom of this page.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

VitrA gömme rezervuar set modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel gömme rezervuar servisi su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, 300'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine gardenımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğBritish isles su girişine filtre takılması

Su gömme rezervuar servisi tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha present day bir gömme rezervuar yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page